Turnaj ve futsale základních škol: ZŠ Jana Broskvy triumfuje


Ve čtvrtek 6. června se na školním hřišti uskutečnil napínavý turnaj ve futsale mezi žáky základních škol ZŠ Řehořova, ZŠ Kneslova, ZŠ Krásného a ZŠ Jana Broskvy. Akce byla plná sportovního ducha, soutěživosti a fair play.

Utkání byla velmi vyrovnaná, ale nakonec si zasloužené vítězství odnesli žáci ze ZŠ Jana Broskvy. Jejich tým ukázal skvělou souhru, techniku a taktiku, což jim vyneslo první místo v turnaji.

Na druhém místě skončili žáci ze ZŠ Kneslova, kteří předvedli také velmi dobrý výkon, ale na vítěze to nestačilo. Třetí místo obsadili hráči ze ZŠ Krásného, kteří i přes snahu a bojovnost nedokázali překonat své soupeře ve finálových zápasech.

Domácí tým ze ZŠ Řehořova, ačkoli hrál s velkým nadšením a podporou svých fanoušků, nakonec skončil na posledním místě. I přes tento výsledek si zaslouží uznání za jejich odhodlání a sportovního ducha.

Turnaj přinesl spoustu skvělých momentů a ukázal, že futsal na základních školách má velký potenciál a talentované hráče, kteří se mohou těšit na další sportovní výzvy.

Na závěr bych ještě rád poděkoval panu místostarostovi Davidu Rampulovi a paní starostce Bc. Petře Quittové za podporu našeho turnaje. Pan místostarosta se ujal závěrečného slova a předal vítězům slavnostní poháry. Poděkování patří i zřizovateli naší školy MČ Brno – Černovice za finanční dotaci pro tento turnaj.

— Mgr. Vilém Nejezchleb —